Zaboravi ako možeš 9. epizoda!Eda odustaje od braka sa Tolgom!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 9. epizoda!Eda odustaje od braka sa Tolgom!

By  | 

Zaboravi ako možeš 9. epizoda!Eda odustaje od braka sa Tolgom!

Majka i Melda razgovaraju. Majka joj prica o njenom rqzgovoru sa Edom i kaze da ona nosi Tolgino dete. Melda je ljuta na Edu sto laze majku. Pita je da li je svesna koliko ih je sve osramotila. Posle jaceg razgovora dolazi do svadje izmedju Melde i Ede. Harun razgovara sa drugom. Nervozan je i pogadjaju ga njegove reci. Gospodja Sadet organizuje proslavu u ime 42-godišnjeg poznanstva sa svojim muzem. Harun se vraca kuci. Otac podrzava Edu i zeli da joj pomogne.Govori supruzi da je mora pustiti da malo izlazi kako bi se oraspolozila. Supruznici se vracaju u dane kada su njihove cereke bile male. Tolga place i u mislima se vraca Edi. Ne moze da prihvati istinu da ga ona odbila zbog drugog coveka. Dolazi do sustreta Melde i Haruna.On je odusevljen njenim izgledom. Tolgin drug smatra da Eda nije normalna jer se usudjuje da sama podize dete. I Eda je duboko potresena predhodnim dogadjajimaa i stalno place. Moli Bogq da joj pomogne i pokaze pravi put u zivotu. Melda zeli da zna zasto je Harun zamisljen. Interesuje se kako se proveo u Norveskoj. Harun odgovara da je bilo lepo i da mu je ona mnogo nedostajala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Melda i ne naslucuje da Harun laze. Harun odlazi u tolet. Melda uzima njegov mobilini,ali nije hrabra da otvori i procita poruke. Seval i Eda pricaju. Eda kaze da se nije vencala sa Tolgom.Seval je srecna zbog toga.Kritikuje Tolgu sto dozvoljava da se Eda igra njegovim osecanjima. I ako porazen Tolga opet staje na Edinu stranu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *