Zehra - 139. epizoda - Zehrini užasni dani u školi!

Turske Serije

Zehra – 139. epizoda – Zehrini užasni dani u školi!

By  | 

1

Zehra – 139. epizoda – Zehrini užasni dani u školi!

Prevod:Meethi.Hvala! 😀

Napomena:Ovo je 92. Epizoda u Turskoj.Ne zna se hoće li se emitovati u Srbiji.Ako se bude emitovala,naši emiteri će je deliti u više manjih radi dužeg trajanja.

Devran želi negde da odvede Melek i hvata je za rame.Ona ne želi.Gadi se njegovog dodira i ulazi u vilu.Zumrut pita Devrana zašto je dozvolio da Zehra ode i on kaže da mu se može jer je aga.Zumrut otima Džemala od Melek i odlazi sa Nužin u drugu sobu.Nužin je pljunula Melek.Melek plače a Fatma je teši.
Ismail,Mirzin prijatelj,dolazi kod Bahar i daje joj Pelinin telefon.Ona se brine gde joj je kćerka.Njih dvoje zajedno odlaze kod Pelinine drugarice Sevgi i ona im kaže u kom klubu misli da je Pelin. Mirza i Zehra su u taksiju i idu ka Istanbulu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona plače jer se brine za Melek.Mirza joj prepričava šta je sve pre radila i da je to dokaz njene hrabrosti.Ali ih prati i Mirza izlazi iz kola i udara Alija.Ali vadi pištolj.Zehra izlazi da odbrani oca.Mirza otima pištolj Aliju i udara ga još nekoliko puta i odlaze.
Pelin se u klubu napija sa momkom koji je stariji od nje.On je onako pijanu izvodi iz kluba.Bahar ju je videla i on je pokušao da pobegne.Bahar grli kćerku,a Ismail i još jedan policajac ga hapse.
Isprebijani Ali se vraća u vilu.Devran ga zeza.Lejla sva srećna dolazi jer misli da je Melek otišla i Ali joj prebacuje da je samo Zehra otišla a Devranova žena nije.Lejla ulazi u vilu i pokušava da udavi Melek.Fatma pokušava da ih razdvoji.Dolazi Devran i isto tako davi Lejlu.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

 

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *