Zehra 40 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 40 epizoda

By  | 

Zehra 40 epizoda

Zehra doziva pomoc,da joj neko otvori da bi otisla na sud.Elif kradom izlazi iz kuce i otvara Zehri.Berfin trazi Elif i nalazi je napolju,zeli da je zakljuca kod Zehre,ali primeti da su vrata otvorena i da tamo nikog nema.Berfin gura Elif i tuce je sto je pustila Zehru.

Zumrut sa kcerkom razgovara o Dzemalu.Cerka je pita da li ce ikad otac da je nazove kceri.

Svi cekaju Zehru u sudu.Melek i Azat su zabrinuti.Sudija ih poziva da udju u sudnicu.Zehre nema.Azat izlazi da je potrazi.Zehra dolazi u zadnji trenutak i srece Azata ispred suda.

Zumrut pita Fatmu da li je videla Dzemala,ona govori da nije.Zumrut je zabrinuta.Nurzin je pita da li je nesto pogresno reka.Zumrut kaze da nije.Kcerka od Zumrut place i govori da ona jeste.

Ferman na sudu govori da mu je Zehra rodjena sestra.Sud donosi odluku da se uradi DNK test.Zehra je srecna zahvaljuje se Melek i Azatu.

Kadim zove Resata i pita ga kako je proslo sudjenje.Resat kaze da je sud odlucio da se uradi DNK test.Azat obavestava Resata da idu da urade DNK test,pripremaju se za Istanbul.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *