Želim da te volim 2. epizoda - Porodica saznaje da je Maks u Meksiku!

Meksicke serije

Želim da te volim 2. epizoda – Porodica saznaje da je Maks u Meksiku!

By  | 

capture-20150630-201930 capture-20150630-202018 capture-20150630-202154 capture-20150630-202251 capture-20150630-202457 capture-20150630-202538 capture-20150629-210031Prevod: Mahpeyker Eyshan Tezcan. Hvala. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Amaja je u groznici, seca se nesrece

Maks : Reci mi nesto, ne znam,reci mi nesto lepo.( ona nesto promrlja) Misli na lepe stvari. Sta ti se svidja ovde ? Amaja : Svidjaju mi se polja kafe, svidja mi se kafa.

U firmi Montesinosovih. Cesar telefon

Cesar : Ko zove ? Ivan: Ja sam, Ivan Fonseka. Kako mogu da vam pomognem ? Cesar : Ovde Cesar . Ivan : Kako ste gazda ? Cesar : Dobro je sto si se vratio, sad ces moci da radis tokom celog raspusta . Ivan : Ucio sam zbog moje karijere, g-dine.

Cesar : ( ironicno) Super! Ali ne verujem da ces imati nesto od toga . Dodaj mi tvog tatu ! Ivan : Nije tu, on je na poljima kafe s g-dinom Horheom.

Cesar : Ko je Horhe ? Ivan : On je Maksov prijatelj, dosao je sa njim iz Italije. Cesar : Maksimiliano se vratio iz Italije ? Ivan : Da, upravo je krenuo za prestonicu. Niste znali ? Cesar : Reci svom ocu da me zove cim stigne ! Ivan : Naravno da…( Cesar mu spusti slusalicu) Cesar ( u sebi) Nemoguce Maksimilijano se vratio, nemoguce…

Manuel i Mauro su bili u Maurovoj kancelariji.

Mauro : Cesar je vec ugovorio sastanak sa Spancima predstavicemoo im kafu ( nisam razumela kakvu) Manuel : Vrlo dobro ,ocigledno je da je Cesar vrlo koristan. Mauro : On je genijalan ( Cesar ulazi ,Mauro mu se obraca). Upravo sam rekao Manuelu da si ugovorio sastanak s Spancima. Manuel : Ne znam kako,ali uspelo ti je da uradis ono sto tvoj otac nije godinama. Cesar : Hvala Manuele , uvek uspem u onome sto zelim ! Ovo je dokaz ( u stilu velikog gazde se presetava po kancelariji) zar ne ? Dali ste znali da se Maksimilijano vratio i da je na “Raju “? Mauro : Ja nisam imao…Ti si znao ? Kako sam srecan , zvacu ga odmah ! Cesar : Ne tata,mora da je vec stigao na avion . Mauro : Kakva vest sine ! Maks se vraca kuci ! Manuela : Kako ce Konstanca biti srecna ! Cesar : Zamisli ! Ali zar vam ne smeta sto se Maks vratio nenajavljen ? Mogao nam se javiti, ili bar Konstanci .( Bar se javio Konstanci). Manuel : Ne znam mozda nas je hteo sve iznenaditi ? Mauro : Ali sta radi na ” Raju”? Cesar : Ne znam tata, ni to ne znam. Mauro : Pricace mi. Manuel : Najvaznije je da ce se Maks vratitu i da ce ponovo oba tvoja sina raditi stobom ( Cesaru se ovo ne svidja). Mauro : Tako je Manuele,ponovo ce obojica bit I u svojoj firmi.

Maks unosi Amaju u bolnicu.

Maks : Izvinite, treba mi doktor , da je hitno pregleda! Molim vas zovite doktora !

Bolnicarka : Odmah je stavite na nosila ! Doktor : Sta joj se desilo ? Maks : Kola su joj skrenula i upala u reku.Mogla je da se udavi, onesvestila se i ne prestaje da drhti.Pokusao sam da pricam snjom… Doktor : Dobro ste uradili. Kako se zove pacijentkinja ( Maks ne zna sta da kaze)

Amaya : Amaja, zovem se Amaja Serrano ( Doktor odvodi Amaju). Bolnicarka : Sad ce je pregledati. Vi ne mozete dalje ! Vidim da ste I vi povredjeni. Podjite zamnom! Zbrinucemo VA’s. Maks : Ne molim vas ! Ne brinite dobro sam ! Bolnicarka : Molim vas dodjite ! Hajdemo ! Maks : Dobro.

Ciapas

Mariana je zavrsavala razgovor sa sluzbenicom na aerodromu.

Mariana :…Hvala. Kazu da su stigli na vreme ( misli na putnike koji putuju na relaciji Meksiko siti – Tuksla) ali da ne mogu da nam daju listu putnika. Dolores : Cudno, Amaja mi je rekla da ce doci ujutro. Kceri pokusaj je nazvati na mobilni ( Mariana zove, ukljucuje se sekretarica).

Mariana : ” Amaja, jos jedna poruka koju ti saljem molim te nazovi nas ! Dolores : Dodjavola ! Ni u njenoj kuci se niko ne javlja! Horacio se takodje ne javlja. Mariana : Taj nam ni ne treba ! Dolores : Horacio nije najbolji muz priznajem. Nije mnogo nezan prema Amaji ali tvoja sestra se nikad nije zalila na brak. Mariana : Nece zbog nas. Ali ja ne verujem da je srecna snjim. Uostalom muskarci su tu da bi nam zagorcali zivot. Onako kako je tata zagorcao nama. Dolores : Mariana , ne svidja mi se kada tako govoris. Imas samo sedamnaest godina a govoris kao starija povredjena zena. Mariana : Starija nisam,ali povredjena jesam. Dolores : Marijanice… Mariana : Ko moze biti sretan kad ga otac odbacuje i mrzi, samo zato sto je zensko.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *