Želim da te volim - 4. epizoda - Florencijino telo nikada nije pronađeno !

Meksicke serije

Želim da te volim – 4. epizoda – Florencijino telo nikada nije pronađeno !

By  | 

capture-20150817-120607 capture-20150817-120626 capture-20150817-120638 capture-20150817-120650 capture-20150817-120709 capture-20150817-120726 capture-20150817-120741 capture-20150817-120755 capture-20150817-120806

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod: Mahpeyker Eyshan Tezcan. Hvala! 😀

Konstanca pita Maksa : Sta je vaznije od njih dvoje ? Maks joj odgovara da ce joj sve objasniti kad dodje. Konstanca govori Maksu da se nada da ce objasnjenje biti dobro ( spusta mobilni).
Maks tera Amaju da jede posto je slaba.
Konstanca se zali Salvadoru na Maksa.Konstanca misli da ju je Maks prestao voleti, pa je otisao u Raj nema hrabrosti da joj to saopsti. Salvador ju potseca da joj je Maks rekao da ima planove o njihovom zajednickom zivotu.
Amaja govori Maksu da ce njena kuma sutra doci po nju.Maks insinstira da bude sa njom dotle.
Konstanca govori Salvadoru da joj se ne svidja sto je Maks prvo otisao na Raj umesto kid nje. Salvador joj savetuje da ceka Maksa da joj objasni i da se ne muci sumnjama .Govori da ju ne voli gledati kako pati. Salvador govori Konstanci da ne dozvolo da joj to sa Maksom pokvari citav dan. Konstanca govori da je vec pokvarilo i kaze Salvadoru da ce otici kuci. Salvador i ona se zagrle Flavija ih vidi.
Konstanca odlazi Flavija seda kod Salvadora za sto.Sumljicava je prema njemu i Konstanci. Salvador joj govori o cemu su on i Konstanca razgovarali .
U Cijapasu Mariana dolazi kuci pita za Amaju. Dolores govori da ih Amaja nije zvala. Pocinju opet pricati o nesrecama.
Mariana govori da je neverovatno da je Amaja imala nesrecu na istom mestu gde je umrla njena majka. Mariana se ispravlja i kaze : “Gde se pretpostavlja da joj je umrla majka”. Takodje pominje da nikad nisu nasli telo.Dolores joj govori da to vise ne pominje jer Amaja ne zna. Mariana ju pita zasto ne kaze Amaji ? Dolores govori da krije to od nje da bi je utesila .
Meksiko siti
Salvador govori Flaviji da Mora ici. Pozdravlja je. Flavija ga zaustavlja i pita ga da je pozove u bioskop ili na veceru. Salvador govori Flaviji da ima puno posla. Flavija ga potseca da su ranije stvari bile drugacije da je non stop isao za njom i trudio se udovoljiti joj. Salvador joj kaze da je to tacno ali da je njemu dosadilo da je moli.
Ciapas
Dolores govori Mariani da nije zelela da Amaja ceo zivot umislja da joj je majka ziva. Mariana ju pita zar ona nije pomislila da je Amajina majka ziva. Dolores kaze da jeste u pocetku ali je vremenom shvatio da je to nemoguce.
Mariana govori da bi sigurno bilo strasno da Amaja sazna da joj je majka ziva i da je ko zna gde.Slozi se s majkom da Amaja treba nastaviti da misli da joj je majka sahranjena pored oca.
Maks govori Amaji da ce uskoro doci doktor, posto nine mogao uzeti lekove bez recepta. Amaja mu opet zahvaljuje na svemu sto cini za nju . Maks govori Amaji da ide da raspakuje kofere. Maks odlazi Amaja ga doziva ali ju on ne cuje. Amaja kaze da ga je htela pitati da joj posudi mobilni. Govori da se nada da je Horacio otisao i da se moze vratiti kumi . Takodje tuzno doda da Maks treba ici svojim putem.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *