Želim da te volim - 5. epizoda - Konstanca planira raskinuti s Maksom!

Meksicke serije

Želim da te volim – 5. epizoda – Konstanca planira raskinuti s Maksom!

By  | 

Prevod: Mahpeyker Eyshan Tezcan. Hvala! 😀
Amaja govori Maksu da je on jedan u milion.Ljubi ga u obraz , zatim ga gleda sa zeljom da ga poljubi. Amaja se vrati u stvarnost i izvini se Maksu.Kaze da je nekad previse impulsivna. Mauro prica sa Ivanom i Hektorom. Plasi se da se nesto nije dogodilo Maksu, jer nije ni na imanju a nije ni uzeo let za Meksiku. Manuel govori Konstanci da je Maks u selu ali nije na imanju .

Konstanca govori da je odlucila prekinuti s Maksom.Manuel joj govori da je ona zaljubljena u Maksa.Konstanca govori da se ne radi o njenim nego o Maksovim osecanjima. Manuel joj prica o njihovoj ( njenoj i Maksovoj) proslosti. Konstanca govori da je bitna sadasnjost u koju ona nije bas najsigurnija. Na “Raju” Mauro trazi od Jorgea objasnjenje, njegovog i Maksovog dolaska na imanje. Jorge ne zeli da kaze da ne bi propalo iznenadjenje ali se dogovori sa Maurom da ce mu reci ako se Maks do kraja dana ne pojavi. Horacio dolazi u firmu Montesinosovih,Hema ga pita zasto nije na medenom mesecu, on joj opet prebaci zbog one poruke. Dolazi Cesar i Hema ih upoznaje.Cesar govori da je od Heme cuo dosta dobro o njemu ( Horaciu). Lucio slika u svojoj sobi, ulazi Lukrecija, on se uznemiri. Lukrecija mu govori da se nada da na terapiji nije odao njihovu tajnu.Kaze da on zna sta ce se desiti ako ju izda. Daje mu cokoladu koju on mahnito jede.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *