Želim da te volim - 7. epizoda - Mauro i Hulijana se čuju nakon dvadeset godina!

Meksicke serije

Želim da te volim – 7. epizoda – Mauro i Hulijana se čuju nakon dvadeset godina!

By  | 

BeFunky Collage

Želim da te volim – 7. epizoda – Mauro i Hulijana se čuju nakon dvadeset godina!
Prevod: Mahpeyker Eyshan Tezcan. Hvala! 😀
Amaja govori Marijani i Dolores da ju je Horacio prevario i da je njihov brak gotov. Horacio se nalazi sa Hemom u restoranu. Žali se da ga Cesar tretira kao roba ( Pre bih rekla da si se sam tretirao kao njegov rob). Hema mu govori da je Cesar takav i ako želi da bude njegova desna ruka, mora istrpeti. Govori da mu je ona otvorila vrata firme, ali da dalje zavisi od njega. Govori mu da treba da sluša Cesara od reči do reči, ako ne želi ostati običan radnik. Marijana drži govor protiv muškaraca. Govori da im ne treba verovati, jer su lažovi. Govori kako kažu da će biti verni, da neće piti ali ništa ne ispune. Kaže da su svi muškarci sebični. Amaja je demantuje i kaže da ima onih koji su plemenitih. Marijana govori da ne zna ni jednog, a Amaja navodi Maksa kao primer. Manuel dolazi kod Montesinovih da pozdravi Maksa. Maks pita za Konstancu ali mu Manuel govori da je ona ljuta na njega (Maksa), jer je shvatila da mu ona više nije važna. Maks se počne pravdati Manuelu,govori da je hteo zvati Konstancu ali mu je nešto iskrslo. Manuel ga zaustavlja i govori da to ne treba da govori njemu, nego Konstanci. Cesar kroz podsmeh govori da je konačno neko stavio Maksa na njegovo mesto. Maks mu govori da se ne meša, a Cesar ga pita da li ga boli što postoji neko ko njega (Maksa) ne smatra predivnim. Amaja priča o Maksu. Govori da je mislila da je on anđeo čuvar kog je njena majka poslala da ju spasi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *