Želim da te volim - 8. epizoda - Maks i Konstanca se mire!

Meksicke serije

Želim da te volim – 8. epizoda – Maks i Konstanca se mire!

By  | 

page

Želim da te volim – 8. epizoda – Maks i Konstanca se mire!
Prevod: Mahpeyker Eyshan Tezcan. Hvala! 😀
Maks dolazi kod Konstance, traži oproštaj. Moli je da bar ostanu prijatelji ako neće nastaviti vezu. Daje joj cveće i sprema se da ode ali ga ona zaustavi. Mire se. Cipriano podnosi izveštaj Horaciju, govori mu za razvod i za Maksa. Horacio želi da Cipriano sazna sve o Maksu. Konstanca govori Maksu da joj je njen otac objasnio razloge zbog kojih nije dolazio. Kaže da je malo ljubomorna na tu ženu. Lukrecija i Cesar pričaju o Hulijani. Ne žele da se ona vrati jer bi povratila svoj deo nasledstva. Pominju kako je Lukrecija pre dvadeset godina platila nekog profesora da ju (Hulijanu) zavede i odvede od kuće. Cesar kaže da će se postarati da se Hulijana nikad ne vrati. Hulijana doručkuje sa svojom porodicom. Njen muž joj govori da zna da ju je očev poziv iznenadio ali da ga je ona očekivala. Hulijana mu govori da je bila izgubila nadu. Njen muž joj traži da razmisli o pomirenju sa ocem. Hulijana mu govori da je muči, to što ne zna, da li njen otac želi da se pomiri zbog nje ili zato što je osetio grižu savesti. Konstanca želi otići sa Maksom u kancelariju svog tate. Maks govori Konstanci da trebaju ići polako (misli na vezu), jer je ona posumnjala u njegovu ljubav. Konstanca mu govori da je sad sigurna i želi da se venčaju. Mauro se seća dana kada je Hulijana napustila kuću zbog profesora u kog je bila zaljubljena. 20 godina pre Mauro govori Hulijani da nikad neće biti srećna sa tim čovekom. Hulijana ga pita da li je on srećan sa Lukrecijom. Mauro spušta glavu a Hulijana mu govori da nema prava davati savete po tom pitanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *