Želim da te volim – od 101. do 105. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 101. do 105. epizode

By  | 

1

Želim da te volim – od 101. do 105. epizode
Prevod: Jeca

101. epizoda: Sin Genoveve i njegovi drugovi su uspeli da uđu u vilu Montesinos, ali su otkriveni, tako da ovaj uzme Constanzu za taoca i uperi pištolj ka njoj.
Manuel stiže u sobu gde su opkoljeni i moli sina da je ne povredi jer mu je Constanza sestra.
Mladić je od šoka pusti, ali jedan od njegovih drugova je upuca, Mauro i Manuel pokušaju da joj pomognu dok Max udara tipa koji je pucao da bi mu oduzeo pištolj i Manuelov sin ode trčeći iz sobe.

102. epizoda – nema

103. epizoda: Jose i Genoveva pokušaju da pobegnu posle onoga što je on uradio u kući Montesinosovih, ali na aerodromu su prepoznati. Jose pokuša da pobegne ali ga opkole i uhvate. Genoveva je takođe uhapšena zbog saučesništva-.
Cesar uđe u svoju sobu i Amaya ga pita šta radi tu, dogovorili su se da će joj dati vremena. Cesar joj objasni da ne mogu da spavaju odvojeno jer bude sumnje i prizna da je nemoguće da je ima tako blizu a da ne sme da je dotakne.
Constanza je spremna da uradi šta god da je potrebno da bi osvojila Maximiliana, iskoristivši što on ne želi da zna ništa o Amayi i pita ga da počnu da rade na tome da povrate poverenje koje su imali. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *