Želim da te volim – od 106. do 110. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 106. do 110. epizode

By  | 

untitled1

Želim da te volim – od 106. do 110. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

106. epizoda
Lusio predaje Amaji slucajno neke papire, ona je iznenadjena nakon informacije koju pronadje u njima. Konstansa kaze Eloisi da Lukresija moze da bude sta god, ali nikada ne moze biti ubica. Eloisa misli potpuno suprotno, ta zena ne samo da moze ubiti, ona moze pociniti jos gore zlocine. Horhe lice u lice sa Ulisesom, njega okrivi da je unistio skladiste za kafu. Sesar trazi od svojih ljudi da nanesu jos stete u kafeterijama, da bi Ulises bio sateran u cosak.

107. epizoda.
Ulises je ubedjen da Flavia ima saucesnike unutar “El Deseo”-a, koji sigurno imaju neke veze sa losom berbom koja traje vec nekoliko dana, zbog cega zamoli svog nadzornika da istrazi. Amaja posalje na analizu kako bi otkrila da li kosa i cetka pripadaju istoj osobi. Sesar je i dalje opsednut Amajom, obecava sebi da ce je imati koliko zeli, makar morao da je ubije. Amaja i Maximilijano se suoce, jer je on zatice u svojoj sobi. Zamoli je da mu da ono sto je upravo sakrila. Amaja ga gleda u oci, i kaze mu da je pusti, ili samo zeli da je uzme i poljubi strastveno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: tlenovelastv.blogspot.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *