Želim da te volim – od 111. do 115. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 111. do 115. epizode

By  | 

untitled2

Želim da te volim – od 111. do 115. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

111. epizoda.
Hulijana objasni Horhe-u da ne može biti zaljubljen u nju ako je stariji/starija. On tvrdi da ne postoji nikakav izgovor kada se duše sretnu. Ulises je odlučan u nameri da razdvoji Marijanu od Ivana. Sesi zna da nije baš dobra ideja da Amaja prisustvuje Marijaninom venčanju jer bi to zakomplikovalo stvari. Manuel javi Henovevi da je njen sin kritično u bolnici, jer su ga pretukli. Ona stiže uznemirena u Maurovu kancelariju, da bi mu saopštila vesti. Sesar u očaju pita Konstansu gde je Max, ona mu veli da je otišao na venčanje Ivana i Marijane. On besno viče da je siguran da je na venčanju sa Amajom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


112. epizoda.
Alan pita Horhea da li je zaljubljen u nekoga, i on mu zatrazi dozvolu da postane Hulijanin decko.
Sesar besan upozori Lukresiju i Maura da ce ubiti Maxa ako se on usudi da stupi u bilo kakvu vrstu kontakta sa Amajom, Lukresija ga zamoli da se opusti, jer Max mrzi svoju zenu. Siprijano je spremio svoju osvetu, jer ce kroz nekoliko dana El Deseo biti kontaminiran, zbog cega ce Ulises plakati jer njegove kafeterije nece vredeti nicemu. Max ne razume zbog cega ne moze mrzeti Amaju i biti besan na nju jer se udaje za njegovog brata, dok joj u medjuvremenu vida rane. Bez preispitivanja srca, Lukresija veli svom sinu da je dosao cas da se pokaze Amaji njeno mesto, dok je on iznenadjen upita koje ona mesto zasluzuje, na sta mu ona odgovori da je njeno mesto u grobu, tamo ona zasluzuje biti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: lastelenovelas.fora.pl

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *