Želim da te volim – od 116. do 120. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 116. do 120. epizode

By  | 

20140305_15_46_DianaBrachoQuiero_GF

Želim da te volim – od 116. do 120. epizode
Prevod: Tempesta

116. epizoda
Sesar umire od ljubomore pri pomisli da se između Amaje i Maksa desilo nešto više.
Konstansa u Lukresijinoj torbi otkrije neke rezultate DNK-a koje je Amaja tražila da se urade. Lukresija je uhvati na delu te besno počne da joj prebacuje što joj njuška po torbi.
Marijana zatraži pomoć od bolničarke u bolnici, govori joj da je Ulises kidnapovao. Ulises podmićuje bolničarku kako ne bi otkrila tu informaciju policiji i naređuje joj da što pre obezbedi Marijani otpust iz bolnice.
Mauro i Sesar napokon pronalaze Amaju i Maksa. Zapitkuju ih šta se dešavalo u danima dok su se vodili kao nestali.

117. epizoda
Manuelov sin, nakon što doživi da ga isprebijaju u zatvoru, isplanira da naplati Manuelu za sve što je morao proći tokom godina provedenih u zatvoru i što mu je uskratio svoje prezime i pravo na porodicu.
Rebeka se više ne slaže sa onim što Sesi želi uraditi kako bi razdvojila Marijanu od Ivana, i zato joj zatraži da zauvek napusti njenu kuću.
Ulises upozori Marijanu da joj može naneti još veću štetu ako ne bude htela da pođe sa njim – može naći Amaju i Valeriju i naplatiti im sve.
Sesar ne može podneti što je Maks toliko dana proveo sa Amajom, i to izgubljeni u šumi. Optuži ga da je sve to isplanirao i da je odgovoran za nesreću samo da bi mogao biti sa Amajom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: radioformula.com.mx

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *