Želim da te volim – od 121. do 125. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 121. do 125. epizode

By  | 

Quiero-Amarte-19

Želim da te volim – od 121. do 125. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

121. epizoda.
Ulises će sakriti od Marijane da je trudna sa Ivanom, sve to da bi ona još više patila. Ali, on ne zna da je Ivan i dalje živ. Amaja pronađe neke fotografije gde se Lukresija pojavljuje dok čini još jedan od svojih zločina. Amaja je emotivna jer konačno ima dokaze za nju. Hulijana kaže Mauru da je Lukresija platila jednom čoveku da je odvede daleko od njene porodice. Mauro ne može da veruje da je ona mogla takvo nešto da učini. Mauro tvrdi Lukresiji da ne želi biti više ni minut uz nju i bez razmišljanja, dva puta joj zatraži razvod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


122. epizoda.
Amaja nastavlja otkrivati tragove zločina kojih je Lukresija počinila. Mora što pre udaljiti Valeriju od nje kako ne bi bila izložena nikakvoj opasnosti, iako to bilo suprotno volji njene kćerke. Čini se da malo po malo i kod Flavije stiže prava ljubav. Iako je Mauro odlučan u nameri da se rastavi od Lukresije, ona ne misli izgubiti sve što je stekla godinama laži, tako da ga zavodi da bi ga smekšala i mogla da nastavi da manipuliše njime. Max radi na ideji da zaboravi zauvek Amaju, i da pokuša biti srećan stvarajući porodicu kraj Konstanse.

123. epizoda.
Veoma posebnim povodom, Hulijana je sve zaljubljenija, Horhe sprema jednu noc koja ce biti nezaboravna za oboje, ne mogu sakriti romantiku.
Sesi pokusava da sakrije svoju proslost od Ivana kako ne bi posumnjao, zbog cega prica sa Tadeo da bi objasnila situaciju, ali jedna njena indiskrecija moze da ucini da cela istina izadje na videlo. Nakon sto ugleda Sesara kako stavlja losion unutar svog kombija, Hulijana mu vise ne veruje i ulazi u njegovu kancelariju kako bi istrazila o tome sta se desilo tog dana, i nalazi portfolio sa flasom.
Mauro obavestava Maxa o svom razvodu, i na taj nacin potvrdi da je odluka konacna.
Lukresija skrhana stize kod Sesara kako bi ga obavestila o razvodu koji joj je zatrazio Mauro, a Sesar iznenadjeno primi vest jer oboje smatraju da se carstvo Montesinos moze srusiti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: enelbrasero.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *