Želim da te volim – od 126. do 130. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 126. do 130. epizode

By  | 

03

Želim da te volim – od 126. do 130. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

126. epizoda.
Ulises napreduje sa planovima da odvede Marijanu van zemlje zbog problema sa njegovom zemljom, zbog čega joj javi da za nedelju dana idu daleko, iako ona pokušava da sakrije svoju tugu jer ne želi pobeći sa njim. Amaja ponovo ima priliku da čuje Lukresiju kako govori da je ubila dete koje je Florensija čekala sa Maurom, nije mogla dozvoliti da ukradu mesto koje je čuvala za Sesara. Eloisa poseti Hulijanu nakon njene iznenadne hirurgijske intervencije, kako bi joj otkrila kakve su sve poteškoće imali tokom situacije, zbog čega neće moći da postane majka ponovo. Bes i ljubomora ne daju Sesaru da razmišlja, i ne časi ni časa da se raspravlja sa Amajom, ali ovoga puta joj prebacuje da nikada nije prestala voleti Maxa, ne kapirajući da se on i Konstansa približavaju i da iznenađeni slušaju diskusiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


127. epizoda.
Jedina osoba koja je brinula za dobrobit Montesinosovih je Eloisa i nakon toliko godina, Mauro je smatra važnom na poseban način, ali samo Lukresija primećuje dogovor koji postoji između njih dvoje. Amaja ispriča Karolini o detetu koje je očekivala Florensija sa Maurom. Konstansa se nalazi u jednoj kafeteriji, ona nije ni primetila da su Sesi i Ivan bili ispred nje, iako ga na izlazu iz mesta vidi, međutim ne uspeva da ga potpuno identifikuje. Marijana upozori kupca Ulisesovih zemalja u vezi Ulisesovih radnji, kako bi pazio pre nego što odluči da kupi zemlje. Mauro neće dopustiti da Lusio ostane sa Lukresijom i daje joj do znanja da će morati da ga ubije kako bi ostala sa njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: masquetelenovelas.blogspot.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *