Želim da te volim – od 136. do 140. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 136. do 140. epizode

By  | 

alejandra-barros-es-juliana-620x348

Želim da te volim – od 136. do 140. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

136. epizoda
Horasio ce ispuniti plan Siprianovog nestanka, poziva ga da popiju nekoliko pica, kako ga je posavetovao Sesar. Dok Sesar pronalazi novog saveznika da bi nastavio svoju osvetu protiv Maxa. Lukresija je spremna da zavrsi sa Maurom, i krene da kupi neki lek koji je smrtonosan. Marijana se nalazi iznenadjujuce na trgu sa Siprianom, koji moze ispuniti Horasiov plan.

137. epizoda
Hose prebacuje Manuelu da mi da iste mogucnosti koje daje i njegovoj sestri. Sesin advokat je upozna sa rezultatom psihijatrijskog testa koji je podnet i sve ukazuje na to da treba pomoc, jer je vec van pameti. Toliko je velika Horheova ljubav prema Hulijani da on odlucuje da bude u jednakosti sa njom, zbog cega joj potvrdi da sada ni on ne moze imati dece. Max saznaje da je Sipriano na slobodi zbog cega pretpostavlja da je neko morao da plati kauciju kako bi izasao, zbog cega Ivan sumnja na Horasia. Dok Horasio zavrsava svoju osvetu, i Sipriano pada u nesvesti na pod. Konacno je stigao trenutak kada ce se Lukresija suociti sa svojom prosloscu, ona dobije poruku gde joj Florensija napise mesto gde ce se suociti lice u lice. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: dibujando.foroactivo.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *