Želim da te volim – od 151. do 155. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 151. do 155. epizode

By  | 

Karyme-01

Želim da te volim – od 151. do 155. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

151. epizoda
Mauro priča telefonom sa svojom ćerkom Hulijanom i ona se mnogo iznenadi, ispostavilo se da su tačne njene sumnje da je živ.
Hulijana putuje u Chiapas kako bi ga videla, i ispitala šta se desilo.
Kada otac i ćerka razgovaraju, doktor Marko uđe u sobu i priznaje Mauru da je on sin kojeg je imao sa Florensijom. Mauro je iznenađen čuvši ovu informaciju.

152. epizoda
Amaja uđe u Sesarovu kancelariju kako bi pričala sa njim u vezi razvoda, i zlobni Montesinos da je na kraju odlučio da joj da njenu slobodu, zbog čega joj daje da potpiše postupak. Očajna Amaja je na korak da potpiše razvod bez da ga pročita, ali se zaustavi i razmisli dobro o stvarima.
Amaja ukapira da je Sesar hteo da joj smesti zamku, i uverava ga da zona zvezde nikada neće biti njegova, ali on joj kaže da zameni zemlju u zamenu za Maxovu slobodu. Amaja razmisli o ovoj ponudi i suočava se sa velikom dilenom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


153. epizoda
Eloisa čuje baš u trenutku kada Lukresija kaže da žuri da smesti Lusia u specijalni centar za decu sa problemama i da ga ostavi tamo. Nema sumnje da Lukresija nema srca, i da će uvek biti neodgovorna majka. Horhe je siguran da će Alexa ići u Meksiko sa njim i to se neće promeniti iako se neko ispreči. Ulises kaže Sesi da Marijana više ne živi u kući Montesinosovih, i skrhan je jer ne zna gde je.
Marijana prizna Maxu da Amaja nikada nije bila Sesarova.
Maximiliano se iznenadi zbog ove vesti. Hulijana kaže svojoj porodici da će testament njenog oca biti otvoren samo kada Max bude prisutan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: dibujando.foroactivo.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *