Želim da te volim – od 156. do 161. epizode (KRAJ SERIJE) - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 156. do 161. epizode (KRAJ SERIJE)

By  | 

kWi57sZy05

Želim da te volim – od 156. do 161. epizode
Prevod: Anabela. Hvala!

156. epizoda
Max udje u kancelariju direktora zatvora, i bez okolisanja mu kaze da je on odgovoran za Horasiovu smrt.
Eloisa uverava Lukresiju da Max nikada nece biti slobodan jer je okrivio sebe za Horasiovu smrt, ali daleko od toga da je Lukresiju briga za stanje njenog sina, ona se brine o tome sta ce javnost reci o njenoj porodici.
Amaja javi Karolini da je Max sebe okrivio. Ova vest ih uznemirava, i ne znaju sta ce se desiti u buducem zivotu Maximiliana.

157. epizoda
Manuel upita Hose-a o ceku koju su mu dali izmedju papira, ali on kaze da ne zna nista o tom ceku. Manuel dobro zna da je on ukrao tu veliku sumu novca, i planira da ga raskrinka. Lukresija obavesti svoje sinove da ce Sesar upravljati svim njenim akcijama firme, ali ova vest im se nimalo ne dopadne jer znaju da bi joj Sesar mogao okrenuti ledja u svakom trenutku.
Bivsa Horheova zena mu kaze da ne zeli da njihova cerka zivi sa mentalno povucemim Lusiom, ovo izaziva bes u Horheovu i ne moze da veruje da se tako izrazava o Hulijaninoj porodici.
Marko stize na sastanak porodice Montesinos i Lukresija je iznenadjena jer ga vidi. On priznaje svim prisutnima da je on prvorodjeno dete Maura Montesinosa i Florensije Martinez. Sesar je uznemiren zbog ove pojave.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: formulatv.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *