Želim da te volim – od 21. do 25. epizode

Meksicke serije

Želim da te volim – od 21. do 25. epizode

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

21: Dolores ne želi prihvatiti realnost. Amparo je iznenađen jer Dolores trpi toliko negativnih stvari kod svog muža. Lucrecia zatraži od Cesara novac, on je zapanjen na količinu novca koju traži. Amparo priča sa Dolores, poštujući Cipriana, ne razume kako može tolerisati njegova maltretiranja, on ne radi a povrh svega troši novac koji se ona truditi zaraditi svakodnevno. Mariana će dobiti jednu veoma lošu vest.

22: Amaya i Max se vide u kancelariji ponovo. Flavia priznaje Mauru da je svake noći molio/molila Boga da on i njegova/njena budu zajedno. Ali, više to ne čini sada. Mauro je upita da li se slaže sa tim da se razvedu, Flavia odgovara da se slaže. Mauro zamoli Emmu da pošalje Genovevu u kancelariju, a ona mu veli da ju je Cesar isterao. Amaya i Max se ponovo sretnu, ona mu kaže da radi sa Don Manuelom. Pita je da li on taj koji će se za nekoliko nedelja oženiti sa njegovom kćerkom. Hoće li se pomiriti Max y Amaya?

23: Hector otkrije Chelo da bi Amaya mogla biti naslednica zvezde – zone ( nisam razumela rec… – prim. prev. ) Salvador veli Constanzi da je zatrazio da ga premeste na drugo mesto, ona ga pita zasto je doneo takvu odluku a on joj prizna da ne moze pretrpeti ono sto se desava, pa je bolje da stavi zemlju izmedju njih. Ivan trazi Marianu. priznaje da zna u kakvoj je situaciji i veli joj da ima jedan predlog za nju koji joj moze pomoci da zavrsi studije. Max pricajuci sa Salvadorom, otkrije mu da mu je Flavia rekla da on ima nemogucu ljubav, Max zeli znati o kome se radi. Da li ce Constanza spreciti da Salvador ode? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *