Želim da te volim - od 31. do 35. epizode!

Meksicke serije

Želim da te volim – od 31. do 35. epizode!

By  | 

Želim da te volim – od 31. do 35. epizode!
Prevod: Tempesta. 😀
Epizoda 31:

Hulijana se nalazi u bolnici sa svojim ocem i pred Lukresijom izjavi d arazmišlja o tome da se preseli u Meksiko sa mužem i detetom, kako bi mogla da se stara o zemlji koja joj pripada. Lukrsija ispriča Sesaru Hulijanine planove. On joj kaže da, ako njena sestra želi rat, rat će i dobiti i to bez milosti. Ulises zatraži od Siprijana da Dolores kuva za imanje i da se Marijana pobrine za školu koju su osnovali za decu radnika. Orasio počne da se raspravlja sa Amajom. Kaže joj da je ona prestala da ga voli zato što se zaljubila u drugog muškarca, traži od nje da joj kaže ko je taj muškarac. Salvador dolazi pijan kod Konstanse kući, pokuša da je poljubi na silu. Maks stigne i zatekne ih tako.
Epizoda 32:
Migel pita Maksa pred Amajom gde će ići na medeni mesec sa njegovom ćerkom. Ovaj mu odgovori da idu na Tajland. Migel pita Amaju šta misli o tome. Jedan od Orasijevih kolega predloži Orasiju da, ako ne želi da Amaji da bilo šta, onda prepiše sve što ima na ime osobe u koju ima potpuno poverenje. Salvador potraži Maksa u njegovoj kancelariji kako bi popričali o Konstansi. Flavija pripreti Konstansi da pazi da ne prevari njenog brata, inače će imati posla sa njom (Flavijom).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *