Želim da te volim – od 76. do 80. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 76. do 80. epizode

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala!

76.epizoda

Jedan muskarac informise porodicu Montesinos da je lekar Simon Olabarrieta preminuo pre vise od mesec dana, od posledica mozdanog udara, u svom rodnom gradu. Svi su iznenadjeni, a Eloisa pokusava sakriti, ona je to vec znala. Carolina otkrije Marijani da je Emma prijateljica Lucrecie Montesinos, vec mnogo godina. Dolores je cuje, pocinje izvlaciti zakljucke u vezi toga sto se desilo sa Amayom. Lucrecia ide posetiti Emmu u zatvoru, da bi joj rekla da je nasla nacin uz pomoc kojeg ce spreciti da ode zauvek iza resetaka. Emma je skrhana upita o cemu se radi.

77. epizoda
Ortensia kaze Ivanu da je Ulises otputovao u grad, zbog cega joj je sinulo da bi se mozda mogao sresti sa Marijanom. Elises je sa Marijanom u bolnici, i iskoristi trenutak da bi joj ukrao poljubac, ona ga gurne, u tom trenutku stize Juliana i svedok je dogadjaja. Priblizava se Marijani da bi je pitala da li se oseca dobro. Dolores pita Amayu da li zaista smatra da je slucajnost to sto su zena koja ju je upucala i Lukrecija prijateljice, i sugerise joj ideju da je Emma mozda primala naredjenja od Maxove majke. Smestaju Lucia na tretman hipnoze, kada upadne u trans, pocinje govoriti u ocaju da postoji jedna zena koja je zla, terapeutkinja ga upita o kome se radi, i Lucio otkrije da se radi o njegovoj majci. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *