Želim da te volim - od 91. do 95. epizode! - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 91. do 95. epizode!

By  | 

Želim da te volim – od 91. do 95. epizode!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
91:

Hulijana odlično zna kakav je tip Horasio, počinje mu se obraćati drsko, kada se udalji on je nazove glupačom, tvrdi da ga nijedna žena ne odbija. Lukresija je u jednoj kafeteriji, i upeca za jednim od stolova čoveka koji se pretvarao da je Lusiov psiholog, približi mu se kako bi se suočila sa njim, jer je bio spreman da se igra sa zdravljem njenog sestrića/bratanca, taj čovek joj zadrži ruke i gurne je. Siprijano preklinje Ulisesa da mu pozajmi novac.

Takođe obećava da će mu platiti odmah, Ulises je spreman učiniti mu uslugu, u zamenu za to da mu on da papire njegove kuće kao zamenu. Lukresija pozove Amayu da bi jela, a Karolina ubeđuje svoju prijateljicu da mora ići, jer mora ujediniti dokaze da bi uništila Lukresiju, i jedini način da to uradi jeste da snimi sve konverzacije koje bude imala sa njom. Konstansa je skrhana jer ne želi da bude samohrana majka, a kada se uveri u Maxov stav, pomisli na mogućnost da abortira da bi rešila situaciju.
92:
Ulises se nadje u svojoj kancelariji sa jednim od radnika iz kantine, pita ga da li je Sipriano otkrio da igra igru, radnik odgovori da nije. Ulises mu otkrije da ima papire Siprianove kuce, i da zeli da on tu kucu izgubi. Flavia je sama sa Ivanom u podrumima za kafu, uverava ga da se ona samo pretvara pred muskarcima poput njega koji vrede, pristupi da bi ga poljubila. Eloisa otkrije Hulijani i Mauru da je naleteo na navodnog doktora Olabarrieta, Mauro upita sta se nakon toga desilo, Eloisa im otkrije da je navodni lekar zapravo glumac. Max ode u Amayinu kucu, i ona ga uverava da ne moze voditi racuna o njegovoj bebi, ni nastaviti sa njihovom vezom, zbog cega ga moli da stave tacku na sve sto se desava izmedju njih. Max ne shvata zasto se Amaya tako ponasa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *