Želim da te volim – od 96. do 100. epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 96. do 100. epizode

By  | 

Prevod: Tempesta. Hvala! 🙂

Epizoda 96

Flavija navodi Salvadoru razloge zbog kojih treba da zaboravi Konstansu – Amaja i njen brat više nisu zajedno, što Konstansa koristi kako bi dobila priliku da bude sa Maksom.

Amaja razgovara sa nekim i kaže mu da svaki korak osvete Lukresiji i Sesaru treba da bude deo pažljivo osmišljene strategije, nada se da će put u Las Vegas za nju biti vrlo koristan.

Mauro besan upada u kuću i zahteva od Lukresije da ode odatle. Kaže joj da ne želi više nikad da je vidi u životu. Saznao je da ju je Lusio zatekao u sobi sa ljubavnikom i da je zato bolestan.

Epizoda 97

Siprijano kaže Marijani da bi se vratila da živi sa njim kako bi ga pazila, da joj je stvarno stalo do njega takvog kakav je. Ćerka ga na to upita da li bi u tom slučaju on prestao da se kocka i da pije.

Amaja je u restoranu sa Sesarom. Tokom razgovora, ona mu kaže kako bar oseća da njena majka nije mrtva.

Siprijano je u kantini, kao ulog u kockanju nudi svoju ćerku Marijanu. Ulises prihvati taj ulog i prevarom dobije. On zatraži da mu Siprijano sutradan preda vlasničke papire svoje kuće i Marijanu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *