Želim da te volim - uvod u seriju!

Meksicke serije

Želim da te volim – uvod u seriju!

By  | 

Hvala Mah. 😀
” Quiero amarte ” (Zelim da te volim) je Meksicka telenovela koju je Carlos Moreno producirao za Televisu. Serija ima 161.epizodu i u Meksiku je emitovana u periodu 2013/14 godine. Glavnu postavu glumacke ekipe cine : Caryme Lozano i Cristian dela Fuente kao protagonisti i Flavio Medina ,Dijana Bracho i Salvador Zerboni kao antagonisti.

Radnja serije ( synopsis) :
Mauro je vlasnik imanja “Raj” (orig:El Paraiso). Imanje je nasledio od pokojne zene,Elene, sa kojom ima kcer Hulijanu. Vremenom ,Mauro se zaljubljuje u Florenciju, mladom vlasnicom polja kafe pored imanja ” Raj”. Ljubav izmedju Maura i Florencije ce biti narusena zbog Lukrecije, koja govori Mauru da ceka njegovo dete. Mauro i Florencija moraju da se rastave uprkos velikoj ljubavi. Mauro se zeni Lukrecijom iako je ne voli. Florencija se udaje za Davida,nadzornika imanja “Raj”. Florencija i David dobijaju kcer Amaju. Vremenom Mauro i Florencija priznaju da nisu srecni sa svojim partnerima, te da nisu zaboravili jedno na drugo. Ipak znaju da je njihova ljubav zabranjena,i da ne bi trebali gajiti nadu jer to moze prouzrokovati nesrecu. Lukrecija sazna za ovo ( da se M. i F jos vole) te pokusa da se resi Florencije, po svaku cenu. Prvo prouzrokuje ljubomoru kod Davida a zatim u vrtlogu nesrece I nesporazuma , David i Florencija umiru,ostavljajuci svoju malu kcer napustenu. 30.godina kasnije Maximilijano,Maurov sin, zaljubljuje se u Amaju ,Florencijinu kcer.Amaja je udata za Horacija Espinozu sa kojim ima kcer Valeriu. Maks je na korak do vencanja sa Konstancom , kcerkom Maurovog najboljeg prijatelja.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *