Žena koja nije mogla da voli – 166. epizoda, KRAJ SERIJE!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 166. epizoda, KRAJ SERIJE!

By  | 

1a-rohell-cupcake

Ana priznaje Dani da je već razvedena od Rohelija, ali je i dalje jako zbunjena.
Sintija stiže sa Brunom i preti mu pištoljem. Ovaj pokušava da je smiri. Sintija mu kaže da će mu prodati svoju imovinu, ali joj mora pomoći da se svima osveti, počevši od Ana Paule.
Rohelio kaže Margaritu da Ana ne želi da mu oprosti. Mali ga moli da se bori za ono što voli, baš kao što ga je već jednom posavetovao.
Sledećeg dana, Gustavo se nalazi sa Anom, kaže joj da želi da je ponovo osvoji. Dolazi Rohelio sa Margaritom, i on kaže da želi isto. I Rohelio i Gustavo traže od Ane da pusti njeno srce da govori. Ana ih moli da je ne pritiskaju. Rohelio tvrdi da nije naredio da se Gustavo pretuče, ali mu ovaj ne veruje. Rohelio predlaže Gustavu da se onaj koga Ana ne izabere udalji i da se više ne meša. Gustavo pristaje. Rukuju se.
Vanesa kaže Ani da joj je Migel jednom rekao da mogu biti dobre sestre. Ana odgovori da je to moglo biti nešto jako lepo, ali njeno prijateljstvo sa Sintijom je sve upropastilo. Vanesa se izvinjava.
Rosaura se oseća jako loše zbog Migelove smrti. Traži oproštaj obraćajući se njegovoj fotografiji. Dolazi Marija koja je pita šta se dešava jer više nije ista od kako joj je umro sestrić. Rosaura odgovori da ga je jako volela, bio joj je poput sina. Marija je posavetuje da popriča sa Dani ili Anom, ako ima neku grižu savesti, inače će je to malo po malo uništavati.
Vanesa odlazi na hacijendu da popriča sa Roheliom. Kaže mu da je jednom čula kako Sintija priča sa Brunom o Migelu. I ona i Rohelio veruju da je Bruno Sintijin saučesnik u Migelovom ubistvu. Vanesa još kaže Roheliu da se jako kaje i da želi da pomogne.
Rosaura ne može više da izdrži. Uplakana kaže Ani da mora da joj ispriča celu istinu, ubili su Migela njenom krivicom. Kaže kako je sve uradila za dobro porodice, zato se udružila sa Brunom da uzmu polovinu bogatstva Roheliu i da se ona (Ana) kasnije uda za Bruna. Ana ne može da veruje, prebacuje joj što je bila pohlepna. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno