Ženskaroš iz vile - 20. epizoda - Seyran izbaci Pelin iz vile!T

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 20. epizoda – Seyran izbaci Pelin iz vile!

By  | 

Serdar i njegovi ljudi pucaju na Kazima i Ferita. Kazim je ranjen u nogu. Ferit uspije nazvati hitnu pomoć. On ima povredu na leđima. Seyran je informisana o tome i uznermirena je i uplakana.

U sobi je Pelin zaustavi i ispituje šta se desilo. Seyran joj odbrusi da to nije njen problem i da je ostavi na miru. Pelin joj prebacuje kako je ona pomogla njenoj sestri kada joj je pomoć trebala. Seyran je u autu sa Abijem. Zove Ferita, uplakana je i pita kako su. Ferit govori da su dobro, ali Kazim dovikuje  da nije dobro, da će umrijeti. Seyran se uplaši dok je Ferit ubjeđuje da Kazim malo drami. Nakon što stignu u bolnicu, svi se uvjere da je Kazim dobro i da je malo sklon pretjerivanju jer on ne prestaje da kuka. Ferit zagrli Seyran, ona mu uzvrati.

Kasnije, njih dvoje pričaju na hodniku. Ona se izlane da se zabrinula za njega. Ferit iskorištava svoju povredu kako bi joj se približio. Govori da i Kazim i djed razumiju da je htio pomoći Pelin. Seyran govori da ne bi tako pričali da znaju ko je njemu Pelin. On je pokuša odobrovoljiti šalama. Izvlači se na povredu da bi mu ona pomogla da šeta i pita da je poljubi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Poljubi je u obraz, ali Seyran plače i nije srećna. On to vidi i izvini joj se. Kazim je pušten iz bolnice i svi zajedno idu kod njega kući. Ferit iskoristi povredu da spava sa Seyran u krevetu. Pokuša je odobrovoljiti na svoj način, ali onda uzme telefon da napiše Pelo poruku. Seyran se iznervira i ode ljuta na spavanje.

Sutra, Halis aga i Ferit idu da se sastanu sa Serdarom i njegovim šefom.  Seyran grli Ferita, plaši se za njega. Ali Halis aga to sredi. Seyran i Ferit opet imaju raspravu i on ode. Ona se prisjeti bola koji je doživjela i od oca i od Ferita i isplače se.

Posle toga je kao nova osoba, jaka i stamena. Porodica stiže u vilu i ugleda Pelin na balkonu. Seyran pobijesni i niko je ne može zaustaviti. Počupa Pelin i izbaci je iz vile. Ferita štapom istuče da se vrati u sobu. Halis aga to vidi kroz prozor. Pita je kakvo je to nepoštovanje i bezborazluk. Seyran govori da joj dozvoli da mu ispriča sve, aga joj dopusti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *