Ženskaroš iz vile - 72. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 72. epizoda!

By  | 

Orhanova smrt je duboko potresla porodicu Korhan. Ferit proživljava veliku bol zbog ovog gubitka i jako je razočaran jer ne vidi reakciju koju je očekivao od svog djeda.

Smatrajući se odgovornom za smrt Fuata i Orhana, Seyran osjeća veliku krivicu jer misli da je naudila Feritu i njegovoj porodici.

Ifakat je dobila neočekivanu ponudu od Halis age i jako je zadovoljna ovakvim razvojem događaja. Seyran, koja pokušava sakriti svoju bolest od Ferita, iznenadi se kad neko koga nije očekivala otkrije tu tajnu.

Osjećajući da mora biti jak kako bi osvetio oca i zaštitio svoje najmilije, Ferit donosi važnu odluku i traži pomoć od grofa Zije. Ali ovaj novi put kojim će krenuti zahtijevaće od njega da rizikuje da se odrekne svih svojih voljenih kad bude morao.

Tarik govori da je London jedino mjesto za Seyraninu izliječenje. Suna odlučuje da pođe sa Kayom u London i da povede Seyran, zamoli ga za pomoć, a Kaya pristaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *