Zulal čeka sina!

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 31 epizoda,Zulal čeka sina!

By  | 

0Zulal čeka sina!

Belkis traži od Namika da joj obeća da će okoncati brak kada dodje vreme za to, jer ona ima plan. Eda pije. Eda nazove Nedžata i Zulal i Melek čuju njihov razgovor. Zulal shvata da je Namik laže. Nedžat sazna da Belkis želi da radi sa Namikom. Zulal govori istinu Melek i moli je da ništa ne govori Nedžatu jer želi da on budee srećan sa Edom.

Zulal nakon što sazna dosta prevara koje joj je nametao Namik želi da ga obavesti da odlazi od njega, ali je on zaključao vrata i ne dozvoljava joj da ide. Melek je kod Alija i moli Zulal da nikome ne govori da je od sada kod njega. Zulal saznaje da je Eda kod Feride i Evset otišla na večeru sa Nedžatom. Zulal govori Melek kako joj je teško, ali da maksimalno pokušava da očuva brak sa Namikom zbog bebe. Ali razgovara sa Belkisinom advokaticom koju je Ali pokušao zavesti. Nedžat izenadi Zulal. Edin stan je sav uništen nakon pljačke.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *