Zvezda severnjača - 18. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 18. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 18. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Ovog puta se Jildiz suočava sa smrću zbog svoje ljubavi prema Kuzeju. Izgleda da nema kraja bezbrojnim žrtvama i ceni koju Jildiz plaća za svog voljenog. Spremna je dati sve uključujući svoju pravu imovinu, novac i nasledstvo zarad Kuzeja bez treptaja. Sad je stavila čak i svoj život na tu slamku.

Kuzej, koji nije u potpunosti verovao Jildiz sve vreme, sad trpi osećaj krivice. Voljan je čak dati svoj život za Jildiz, ali trenutno ne bi mogao ništa da učini da joj pomogne.
Kuzej, koji je zamolio Jildiz za poslednji ljubavni ispit, ovog puta prikupio je natrag mržnju od svih članova porodice. Jildizini roditelji su mu najveći neprijatelji.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *