IMM- Jashn- E- Tashan - 2. dio - Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – Jashn- E- Tashan – 2. dio – Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi!

By  | 

Arohi dolazi sa Somijom, Dip misli i dalje da je Tara, pita je gdje je bila. Ona veli da je bila sa Somijom. Somija ih ostavi same, DIp krene da je poljubi u ruku i shvati da nema flaster. Shvata da je to Arohi. Pomisli da je dobro glumila, ali je uhvaćena. Somija javi Harmanu da mora pomoći Arohi. Simar i Prem plešu uz pjesmu “Tere Ishq Jogi Hona”.
Malhotra prilazi Imli iz serije “Odbačeno siroče”, Tara ga ljutito prati. Imli ga izgrdi, on vidi pištolj kod nje. Ona ljutito ode.
Somija govori Simar u vezi Arohi, zatraži joj pomoć. Dip je sa Arohi, pretvara se da misli da je Tara, pohvali joj glumu. Čovjek prilazi i veli da je čudno, svi plešu sem njih. Arohi odbija, ali Dip veli da će plesati naravno. Potom joj kaže da pokažu svijetu koliko se vole. Povede je na podijum. Romantično plešu uz pjesmu “Dil Diyan Gallan”. Kada završe ples, Arohi dobije poruku, veli da je eto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!