IMM- Jashn- E- Tashan - 2. dio - Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – Jashn- E- Tashan – 2. dio – Tara ubije Malhotru i smjesti Arohi!

By  | 

Arohi lupa na vrata, doziva pomoć. Čakor prolazi i otvori joj. Arohi joj se zahvali, Čakor je prepozna. Arohi odjuri u žurbi. Malhotra zaustavi Mohini i pohvali je. Želi još jedan ples. Ona veli gore. Povede ga u sobu. Tara posmatra. Mohini odvede Malhotru u sobu, pozdravi se sa Tarom i ode. Arohi posmatra, shvata da Tara želi da ga ubije. Tara ulazi u sobu, stavlja rukavice. Ubrizga mu injekciju. Arohi misli kako mora nešto uraditi, mora je spriječiti. Tara zalijepi Malhotru za zid i krene ga ubiti, Arohi je zaustavi. Tara veli prekasno i ubije ga. Arohi je šokirana, bore se oko noža. Na kraju on završi u Arohinim rukama. Tara je pita šta je to uradila, Arohi pita šta. Tara veli da pogleda. Dolazi Malhotrina žena i zatiče Arohi sa nožem. Arohi se okrene, nema Tare. Šokirana je. Maja i Dija takođe dođu, one sa Malhotrinom ženom bježe od nje, zaključaju je. Arohi plače, govori da nijen ništa uradila. Shvati da drži nož, ispusti ga uplakana. Govori da nije ništa uradila, sjedne uplakana.
Najava: Malhotrina žena optužuje Arohi za ubistvo. Svi su tu. Lakš dolazi i govori Arohi da su dokazi tu, žao mu je, ali je mora uhapsiti. Arohi uplakana gleda u Dipa, podigne ruke na kojima su lisice i pomisli: ” Neću umreti ja, umreće onaj koji je prevario u ime ljubavi!” Posle, Pritvi stavlja ćip u laptop, veli da je prazan. Tara je ljuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!