Želim da te volim - od 46. do 50. epizode! - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 46. do 50. epizode!

By  | 

capture-20151207-155058

Želim da te volim – od 46. do 50. epizode!
Prevod: Tempesta. 😀
Epizoda 46:
Mauro na jednom sastanku izjavi da će Hulijana ostati da živi Meksiku i da zato želi da njena prva ćerka počne da radi sa njima. Ulises traži od Siprijana da pronađe način da svi oni koji trenutno posluju sa imanjem El Paraiso, počnu da posluju sa njim. Marijana uverava svoju majku da ne želi da se zaljubi i bude u vezi sa bilo kim, ali joj Dolores kaže da je ona već zaljubljena. Sesar prizna Amaji da je Mauro Montesinos njegov otac. Salvador se suočava sa Maksom i Konstansom. Pita Konstansu zna li da se Maks i dalje viđa sa ženom kojoj je spasio život u Čipasu i kojoj je obećao da će zauvek biti uz nju. Epizoda 47:
Sesar i Valerija padaju na pod usled eksplozije Amajinog auta. Vatra stiže do njih. Konstansa traži od Manuela da otpusti Amaju, jer je ne želi u Maksovoj blizini. Otkriva mu da je Amaja žena koju je Maks spasio iz reke u Čipasu. Salvador je ljut zbog odluke koju je donela Konstansa, da nastavi sa svojim planovima da se uda za Maksa. Nora mu kaže da da ostavku, ne postoji ništa što bi mogao učiniti kako bi ih sprečio da se venčaju. Salvador je uverava da će to tek videti. Maks saznaje da je Valerija imala nesreću i da je u bolnici zajedno sa njegovim bratom Sesarom, koji je bio sa njom u tom trenutku. Maksa zanima šta Sesar ima sa Amajom.
(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *