Želim da te volim - od 46. do 50. epizode! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – od 46. do 50. epizode!

By  | 

Epizoda 48:
Privatni detektiv kaže Manuelu da, čim se saznalo da se Amaja pojavila nakon nesreće, Mauro je bio o tome obavešten. Manuela ovo iznenadi. Ulises kaže Marijani da mu je jako drago što je mogao popričati sa njom, a pogotovo što mogu biti prijatelji.Poljubi je u obraz. Marijana je iznenađena. Maks pokušava da umiri Amaju. Stavlja ruku na njen obraz i kaže joj da će sve biti u redu sa Valerijom. U tom trenutku dođe Orasio. Orasio pita Amaju šta se to dešava i šta Maks radi tu.

Epizoda 49:
Konstansa pita Maksa da li će opet morati da odlože venčanje, zbog onoga što se dešava sa Frankom. On joj kaže da ne zna, sve zavisi od ozbiljnosti situacije. Sesar priča sa Lukresijom, uverava je da njegov otac i Amaja nisu ljubavnici. On ne veruje da ona ima nešto sa Maksom. Lukresija ostaje vrlo zamišljena. Marijana se ponovo raspravlja sa Siprijanom, kaže mu da je neće naterati da da otkaz na El Paraisu, pogotovo ne sad kad vodi računa o Amajinoj zemlji. Siprijano je iznenađeno gleda, nije ništa o tome znao. Marijana mu kaže da je pogrešio. Orasio pita Emu ko je čovek koji ulazi u kancelariju. Njoj u početku nije jasno na koga misli, ali onda shvati i kaže Orasiju da se radi o Maksu. Orasio je iznenađeno pita da li je to Maksimilijano Montesinos.
Epizoda 50:
Siprijano pozove Orasija kako bi ga obavestio da Amaja u Čipasu ima zemlju gde se gaji kafa i za koju su joj sigurno dali puno novca pošto je (zemlju) nije koristila. Marijana uverava Ivana da ona ne može raditi za dve gazde. Ivan je ne razume. Ona mu kaže da će morati da da otkaz na jednom od dva posla. Ema obavesti Orasija da je Sesar bio taj koji je spasio njegovu ćerku od eksplozije, pošto je u tom trenutku bio sa Amajom i Valerijom. Franka operišu. Doktor izađe iz sale. Hulijana pita za svog muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *