Asim uz pomoć policije lažira Efsuino ubistvo! Efsun je trudna

Bahar / O Hayat Benim

Bahar – 131. epizoda- 2. dio – Asim uz pomoć policije lažira Efsuino ubistvo! Efsun je trudna!

By  | 

Asim uz pomoć policije lažira Efsuino ubistvo! Efsun je trudna
Prevod: Admin. 😀

Petrev I Salih odlaze kod Sultan I Ganimet I pokušavaju da ih ubede da ne odlaze.Oni ipak ne uspevaju u tome.Evsun odlazi kod doktorke kako bi proverila da li je trudna.Nakon dobijenih rezultata doktorka joj kaže da je trudna.Govori joj da se dugo već lečila I da su se I ranije susretalii sa takvim trudnoćama, čak I u slučajima koji su bili teški poput njenog. Evsun srećna odlazi kod Sultan kako bih podelila sa njom srećne vesti o svojoj trudnoći.Primeti da se Sultan pakuje.Sultan joj govori da odlaze jer je ona uništila život njene Zejneb.Evsun joj kaže da ona ništa nije učinila Zejneb, kaže da je trudna I da je želela prvo njoj da kaže srećne vesti jer joj je ona bila najveća podrška.Sultan su oči puni suza.Zejneb sve sluša krišom ispred vrata.Sultan joj daje svoje blagoslove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun je pita da dodje večeras na njeno venčanje I da je ne ostavlja samu. Zejneb ulazi u svoju kuću.Evsun joj kaže da je došla u miru I da joj sve prašta.Zejneb kaže da joj je drago, jer je shvatila svoju grešku.Ona joj želi sreću sa Ardom.Evsun je srećna.Evsun odlazi.Zejneb govori majci da može da ide na svadbu, jer je ona sa tim raščistila.Sultan deluje srećno.Zejneb nakon nekog vremena odlazi od kuće pod izgovorom da ide da obavesti agenciju o svom odlasku iz Istanbula.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *