Asim uz pomoć policije lažira Efsuino ubistvo! Efsun je trudna

Bahar / O Hayat Benim

Bahar – 131. epizoda- 2. dio – Asim uz pomoć policije lažira Efsuino ubistvo! Efsun je trudna!

By  | 

Asim zove Evsun I govori joj da se nadju da razgovaraju.Njih dvoje se nalaze.Asim uperuje pištolj u Evsun, izvinjava joj se I kaže da to radi zbog svoje dece.Arda dolazi I vidi to.Asim puca.Kenanov čovek iz daljine sve posmatra.Evsun pada.Arda trči ka Evsun I pita oca šta je uradio.Jedna žena prilazi, kaže da je doktor I nakon opipavanja pulsa kaže ArdI da je devojka mrtva.Arda je besan na Asima.
Asim beži sa Kenanovim čovekom I u putu zove Kenana, kaže da je obavio svoj zadatak.Ganimet primeti da je iz tašne fali veliki iznos novca.Zejneb je prikazana kako Orkunu daje novac za oružje. Prikazano je sećanje.Asim sve priznaje Mehmetu.Mehmet zove inspektora I u dogovoru sa njim smišljaju plan.Asim zove Evsun I kaže joj da mu treba njena pomoć.Policija stavlja Evsun ispod jakne kesu krvi I govori joj da sve mora da bude uverljivo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona ih moli da jave Ardi kad se sve okonča da ne bi bio tužan. Hitna pomoć odvodi Evsun.Ona im govori zbog čega su to morali da urade.U policajskom autu Orkan govori Ardi da je Evsun ziva.Prica mu sve.Arda je srećan što je Efsun živa.Policija tokom ove akcije opkoljuje sklonište gde se Kenan krije.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *