Simar Ka - Samir optuži Simar da je upucala Anđeli

Indijske Serije

Simar (1902. ep.) 02.08.2017. – Samir optuži Simar da je upucala Anđeli!

By  | 

Simar Ka – Samir optuži Simar da je upucala Anđeli

Sanđu i Arav su kidnapovani. Sanđu ih moli da ne čine to. Čovjek ode da ubije nekoga u Baradvađ kući.
Roshni i Ananiya dolaze sebi. Roshni pita šta se desilo. KB im sve ispriča. Ananiya govori da im je nešto bilo pomiješano u piću. Simar potvrdi, nije njihova krivica. Svi silaze dolje.
Sanđu govori Aravu da se ustane, taj čovjek je sa pištoljem otišao njihovoj kući. Ugleda rezač.
Anđeli dolazi na zabavu i govori da svi oni znaju da je ona vlasnik kuće. Sada će je pred svima njima prodati. Prodaje je gdinu. Bhalli. Krene da potpiše papire. Staramajka je upita da razmisli. Anđeli govori da je vrijeme isteklo. Bhalla govori da ima uslov.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanđu pokušava dohvatiti rezač. Presječe konopac. Išunjaju se odatle. Bhalla govori da želi prvo puđu da uradi. Arav i Sanđu trče. Otmičari idu za nima. Arav ih tuče, sjednu u auto i pobjegnu. Piyush radi puđu i zamijeni lažne papire pravima. Sanđu i Arav su u putu. Čovjek stiže u Baradvađ kuću.
Bhalla kaže da potpišu papire sada. Anđeli potpisuje i Piyush isto. On joj čestita. Samir vidi mnogo poziva od te osobe. Ta osoba mu pošalje video u kome Piyush mijenja papire u hramu. Samir vikne da stanu. Anđeli pita kakva je drama sada.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *