Mukta priča Višnuu o Juvrađu Bundeli!

Indijske Serije

Odbačena (1 347.ep.) 31.03.2014. – Mukta priča Višnuu o Juvrađu Bundeli!

By  | 
Miti ima košmar

Miti ima košmar

Ratore pita čoveka može li da zadrži Sarikinu sliku, ovaj mu dopušta. Ratore mu kaže da ne može vratiti njegovu ženu, ali će definitivno pokušati da dobije odgovore na njegova pitanja. Krene. Priseća se Tapuinih reči. Razmišlja kako je Čobi sakrio sat, Sarika nestala… Sve to vodi ka samo jednom zaključku – Ambika je živa.

Čobi izbacuje Akaša iz dvorišta. Ovaj mu kaže da obojica znaju da je Ambika živa. Moli ga, kaže da Miti ništa nije skrivila. On je bio taj koji je obećao da će oženiti Ambiku, a onda se povukao. Moli Čobija da njega kazni, neka obese njga, ali neka puste Miti. Spušta se pred njim na kolena sklopljenih ruku. Čobi nastavlja da se pretvara da je Ambika mrtva, kaže mu da bi Miti pre trebalo živu spaliti nego obesiti. Akaš poludi, ustane i dograbi Čobija za okovratnik. Međutim, Sankrant pojuri da ih razdvoji, brani Čobija. Akaš viče kako je sve to Čobijev plan, Ambika je živa. Sankrant mu zapreti da ne naziva smrt njegove žene lažnom. Čobi počne da se pretvara pred Sankrantom, plače. Akaš mu vikne da prestane da se pretvara, ali Sankrant vikne na njega da odstupi inače će zaboraviti da su u srodstvu. Gurka ga. Akaš ga ubeđuje da je Ambika živa, ali Čobi viče da on laže. Akaš zapreti Čobiju da će razotkiri i njega i Ambiku pre nego što obese Miti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti policajke uvode u mračnu prostoriju u kojoj se nalaze vešala. Dželat joj stavlja torbu na glavu, a potom i omču. Potom povlači polugu. Miti se prene, bio je to samo košmar. Uplašena je. Pored njene ćelije policajci prolaze s nekim zatvorenikom koga vode na vešanje. On je jako uplašen i viče. Miti je takođe uplašena, a druge zatvorenice je uplaše još više svojim pričama. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *