Ishq Mein Marjawan - Tara zakopa Arohi živu, ali se Arohi uspije spasiti!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 261. ep. – Tara zakopa Arohi živu, ali se Arohi uspije spasiti!

By  | 

Tara udari Arohi i prokomentariše “jadna djevojka”.

Dip traži obje svuda. Pita se gdje su. Tara govori da je došlo vrijeme za Anđelin kraj. Dip dobije poziv od svog čovjeka da je sastanak otkazan. Pita se kako je moguće. Tara podigne Arohi i gurne je u grob.
Dip pita Mausi gdje je Tara, ona mu govori da je pokušala ubiti, možda sada ubija Anđeli. Dip shvata da znači Tara stoji iza njenog nestanka.
Tara zakopa grob i smije se, više neće biti oko Dipa. Ode.
Arohi se probudi i vrišti. Mora izaći, njena beba..Dip vidi Taru, ona veli da žuri, on je pita gdje je bila. Tara veli da ne želi da mu polaže račune kao što ni on njoj ne polaže. Dip pita gdje je Anđeli. Tara pita da li je zabrinut za nju, zna njegovu realnost. Ubila je Anđeli. Dip je zapanjen. Tara ponovi da je ubila, smije se i provocira ga. Dip je zgrabi za vrat i pita šta je uradila.Tara veli da nikada nije bio tako zabrinut za nju. Šta to ona ima što ona (Tara) nema? Dip veli da zna šta je uradila, policija je došla zbog Nišinog tijela. Gdje je njeno tijelo? Tara veli da niko neće naći, sada je otišla daleko iz njihovih života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *