Ishq Mein Marjawan - Tara zakopa Arohi živu, ali se Arohi uspije spasiti!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 261. ep. – Tara zakopa Arohi živu, ali se Arohi uspije spasiti!

By  | 

Arohi pokušava da izađe iz groba. Mora da spasi sebe i bebu. Onesvijesti se. Zamišlja kako joj neko uzima bebu od nje. Pokušava da polomi kovčeg i izađe.
Dip nazdravlja za ubistvo Anđeli. Završila je cijelu igru. Tara ga pita da li je on stvarno srećan. On se nasmije i pita zar ne vidi? Zagrli je.
Arohi uspije probiti kovčeg i izaći iz groba.
Dip pleše sa Tarom, uradila je pravu stvar, jako je srećan. Sad je još više uz nju. Arohi ih vidi i pita se da li je sve Dipov plan, zajedno sa Tarom.
Virat dolazi kući i pita gdje je Anđeli. Dip pita kako bi on to znao. Virat ga udari i pita ponovo. Tara mu govori da ga pusti. Dip veli da je on (Virat) sigurno ubio kao što je i Nišu. Virat opet pita. Arohi misli u sebi da sada Dip samo gleda šta će da mu uradi.
Najava: Arohi vadi nož i posječe Dipovu ruku. Napiše A i I. On govori da bila Arohi ili Anđeli, ne može ga ubiti. Ona veli da ni ne želi da ga ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site