Spone ljubavi 62. ep.!

Brazilske serije

Spone ljubavi 62. ep.!

By  | 

Spone ljubavi 62. ep.!
Pedro uspeva ući u Silvijinu zgradu. Ana Luisa govori Vitóriji da pretraži Magnólijinu sobu. Pedro čeka da Ciro izađe iz Silvijine zgrade. Ciro otkazuje susret s Beth. Augusto ispituje Beth o pozivu koji je dobila. Pedro ulazi u Silvijinu kuću i nalazi sef. Mag napušta Tiaov stan i pravi se da nije prepoznala ožiljak.

Silvia kaže Pedru da je Ciro divan sin, da ima finu snaju koja se zove Maria. Pedro kaže Helô da je otkrio istinu o Ciru. Yara okrivi Misaela za Alinein nestanak. Mag prizna Gigi da je prepoznala Tiaa. Kaže joj svoju prošlost s njim i prizna joj da ga se boji. Beth vidi Vitóriju u svom stanu i shvati da ju je Ciro lagao. Beth želi da joj Ciro objasni šta se dogodilo. Pedro i Helô razmišljaju kako će dokazati da su Ciro i Mag ljubavnici. Tiao se ne miri s tim da Mag nije prepoznala ožiljak. Jéssica pita Fláviju o njenim biološkim roditeljima. Ana Luisa je ljubomorna na Elija. Tiago hvali Letíciju. Pedro moli Anu Luisu da postavi kameru u Silvijin stan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *