Spone ljubavi 44. ep.!

Brazilske serije

Spone ljubavi 44. ep.!

By  | 

Spone ljubavi 44. ep.!
Tiago pati kad se seti Isabele. Pedro kaže Ani Lu da imaju dvoje osumnjičenih za Faustov atentat. Jéssica gleda TV i razgovara s Tiaom o Isabelinom nestanku. Letícia zove majku da razgovaraju. Pedro pita Fausta je li ga Mag htela ubiti. Ciro posmatra taj razgovor. Helô sumnja u kćerlinu iskrenost i misli da otac njome manipuliše. Jéssica javi Zelitu da je Tiao krivac za Isabelin nestanak.

Zelito kaže Wesleyju da je Tiao ubio Isabelu. Letícia odlazi u kuću na moru i traži Tiaga, ali on ne želi njenu pomoć. Mag poseti Tiaa. Pedro se brine zbog Tiaga. Tiao kaže da je srećan jer večera s Mag. Wesley savetuje Zelitu da se ne sukobljava s Tiaom. Zelito se kune da će se osvetiti. Tiao i Mag plešu skupa.

Gustavo se ponudi da radi kod Salete. Ona ga pristane iskušati. Augusto izaziva Mag. Helô odlazi kod Pedra, a on je vrlo hladan prema njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *