Shakti! Sestre 640. ep.!Harman i Somija izjave ljubav jedno drugom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 640. ep.!Harman i Somija izjave ljubav jedno drugom!

By  | 

Shakti – 20. 10. 2018. – Harman i Somija izjave ljubav jedno drugom!

Prevod: Maya.

Harman pita Somiju da li sada veruje da je on puno voli. Somija ga gleda i ćuti. Harman je pita zašto je onda vikala i rekla mu da trči sa njom. Somija prizna da nije htela da se razdvoji od njega. Harman joj kaže da odu brzo odavde. Ljudi u hramu ih spreče i kažu im da je danas posebni dan pošto su se na ovaj dan indijska božanstva Parvati i Šiv ujedinili posle vremena razdvojenosti. Harman drži Somijinu ruku i kaže da će oni danas da se pomole isto ovako. Samir i Harak Sing ih traže uz pomoć policije. Harman i Somija se drže za ruke i mole. Prito se brine i kaže Ravi da nisu došli još uvek kući. Ravi veli da će doći ubrzo. Harak se vrati kući. Prito kaže da neće dobiti Džolija i Kuši dok je on tu. Pita ga gde ih je poslao. Pomoli se. Harman i Somija se napiju, pevaju i plešu uz pesmu “Jai Jai Shankar”.
Svi se napiju i padaju.

Oni izjave ljubav jedno drugom i pričaju. Onda padnu i spavaju. Harman misli da je puno voli i štiti je od hladnoće. Somija spava naslonivši svoju glavu njemu na rame.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna



Najava:

Ujutru, Somija se budi i gleda Harmana. Zagrli ga i kaže mu da ga voli. Oni se nasmeju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *