Ishq Mein Marjawan - 375. ep. - Tara i g.X ubiju Abhija!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 375. ep. – Tara i g.X ubiju Abhija!

By  | 

Arohi govori Abhiju da moraju uhvatiti tog čovjeka. Dip (tj. Rađ mada još nije jasno prikazano. Rađ ima minđuše i on je g.X. prim.prev.) govori da je lovac postao plijen. Smije se.
Vasundra je sa Tarom na putu ka Goi. Tara govori da će neprijatelji biti uništeni. Vasundra joj kaže da pogleda, Upsana i Virat su tu. Kaže joj da ona ode drugim putem.
Abhi i Arohi jure tog čovjeka. Virat i Opsana traže Taru koja se krije. Vasundra stavi masku. Upsana joj kaže da stane. Arohi i Abhi uhvate momka i pitjau što je lagao, on je g.X. On negira, ali ih može odvesti na mjesto gdje on dolazi.
Virat i Upsana vide Taru. Abhi dolazi u hotel. Arohi vidi onog momka sa Dipom, pita Dipa zašto ga je pustio, on je diler. Dip je pita da li je luda, on ga nikada nije vidio šprije. Gdje je otišla sa plaže? (Ovo jeste Dip, Rađ je pričao sa dilerom. prim.prev.) Arohi se pita zašto priča nepovezane stvari. Taj čovjek je povezan sa g.X. Dip veli da će ga on naći. Arohi se onesvijesti, on je odnese u hotel. Ode da nađe tog momka.
Vasundra se moli, GM dolazi i veli da molitve ljudi kao ona nikada neće biti uslišene. Raspravljaju se čiji će sin da ubije čijeg.
Tara zaustavi Abhija, on je pita šta ona radi tu. Tara ga ubode. Arohi ih vidi i vrisne. Tara pita da li mu se sviđa iznenađenje. Maskirani čovjek, g.X je tu isto i davi Abhiju. Abhi mu skine masku i to je Dip (Rađ). Arohi mu vidi lice i zapanjena je.
Najava: Arohi trči do Abhija. DIp/ Rađ govori da je igra smrti počela.-

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *