Saraswatichandra 317. epizoda – Kabir planira da odvede Guman u London!

Indijske Serije

Saraswatichandra 317. epizoda – Kabir planira da odvede Guman u London!

By  | 

Saraswatichandra 317. epizoda – Kabir planira da odvede Guman u London!
Šakti huška Jaša protiv Sarasa i Denija, ali uzalud. Jaš je siguran da ga ova dvojica smatraju bratom.
Badima razmišlja o Menikin i Gumaninin rečima. Tako izgubljena padne na put. Jedan momak joj pomogne, želi da je odveze. Ona mu zahvali, ali odbije ponudu.
Jaš daje Vidiji ideju da poklone Sarasu i Deniju fotoram sa slikom. Razgledaju neke fotografije. Deni je to čuo i shvata da je znači to iznenađenje. Ode odatle. Kusum kaže da će pitati Kumud za fotografije, ali joj Vidija kaže da ne radi to jer i za nju imaju iznenađenje. Deni namerno stavi neku lepu fotografiju sa svojim bratom u svoj rokovnik pa kobajagi pita Kusum da mu izdiktira odatle neki broj. Kusum nađe fotografiju i obraduje se. Odmah je krišom uzme i odnese Vidiji. Deni se smeška. Kusum kasnije nađe u sobi poklon od Denija – nakit koji se stavlja na glavu/razdeljak. Na porukici pročita da stavi to uveče i da otvori ormar. Ona tako i učini i tamo pronađe još jedan poklon. To su minđuše i još jedna porukica. Prateći dalje poruke na koje naiđe, nađe još i ostali nakit – ogrlicu, narukvice, nanogice… Ona potom priđe prozoru. Deni joj pokaže ogledalo i pita ko je ta prelepa devojka. On je pita hoće li se udati za njega. Provode romantične trenutke zajedno.
Kasnije, Deni pita Kabira kuda će. Ovaj mu odgovori da ima neka posla u gradu, ide na par dana. Deni veli da mora razgovarati sa njim o Guman. Saras mu je zatražio da ne razgovara sa njom. On (Kabir) verovatno razume njegovu situaciju. Guman im je naudila, a oni skrivaju svoj bes i on se oseća krivim. (NASTAVAK NA SLED.STRANI)
Picture source: twitter. com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *