Saraswatichandra 317. epizoda – Kabir planira da odvede Guman u London!

Indijske Serije

Saraswatichandra 317. epizoda – Kabir planira da odvede Guman u London!

By  | 

Do kada da čeka da postavi pitanja Guman? Kabir razmišlja kako je Deni vrlo osećajan i baš je čudno da je Gumanin sin. Posavetuje ga da sačeka još malo, uskoro će sve saznati. Doda kako je srećan što ima Sarasa za brata i Kusum za ženu, kao i celu Desai porodicu uz sebe. Deni izjavi da je nekad jako teško razumeti ga.
Kabir se pozdravi sa Desai porodicom. Kaže kako su mu dali tu puno ljubavi. Zahvali im. Vidija veli da im je on pomogao u teškim vremenima, pa je i njihova dužnost da oni njega podrže. Kabir pita zar se ne pitaju iz kog razloga im je pomogao. Vidija negira, te doda da mu oni veruju. Deni potvrdi, ne znaju zašto im je pomogao, ali veruju mu da ih neće povrediti. Vidija ga pita hoće li se vratiti. Ovaj potvrdi i ode. Deni dobije poziv od Gupte i ode u fabriku.
Kalika brine kako da skupi novac koji duguje i na kraju se zbog te nervoze posvađa sa Jašom oko para. On se naljuti i ode. Kalika se odmah pokaje jer joj je Jaš jedina nada.
Kumud ponovo pokuša da stupi u kontakt sa Menkom, ali je ova izignoriše. Menka je dobila kartu za Dubai i zadovoljna je jer će sve da vrati Guman. Kabir je nazove i kaže joj da Guman polazi sa njim u London, na put bez povratka. Kraj epizode
Picture source: imdb. com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site