Gavran 8. epizoda! Kuzgun nudi Dili brak!

Kuzgun-Gavran

Gavran 8. epizoda! Kuzgun nudi Dili brak!

By  | 

Gavran 8. epizoda! Kuzgun nudi Dili brak!
Dila, objavljuje rat Kuzgunu,te čini prvi korak. Ona ne namerava da sarađuje s Kuzgunom i obaveštava Alija da će ona sama nastaviti sa poslovima. Dila namerava da se bori sa Kuzgunom sve dok jedan od njih ne pobedi. Na tom putu ona prvi put susreće krojača Derviša. Dila je jedina koja može zauzeti Rifatovo mesto. Kako se ne bi poremetio red, Derviš upozorava Dilu, ali rat između Dile i Kuzguna narušava tu ravnotežu.

Cena za odluku koju je donela Dila, biće veoma teška. Nakon što je Šermin dao Kumru video o ubistvu Šerifa, Kumru odlučuje da istraži sve. Nakon što nađe sve informacije, Kumru se susreće sa Borom. Kartal, će se suočiti sa velikom opasnošću nakon što je počeo da radi za Alija. Pokušavajući da prekine vezu sa Kuzgunom, Dila kreće protiv Behrama Adavara, i sada je na tankoj strani života i smrti.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *