Saraswatichandra - 331. ep. - Kabir se kaje za ono što je učinio svom ocu!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 331. ep. – Kabir se kaje za ono što je učinio svom ocu!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Saras i Kumud stižu sa Kabirom kući.Svi ukućani pruže toplu dobro došlicu Kabiru,koji se razneži,suzne su mu oči.Saras ga pita čemu suze,a ovaj veli da nikada pre nije dobio ovakvu porodičnu,toplu ljubav,kako da zaustavi suze.Kada svi sednu,Saras pita za Denija,on i Kumud shvate da nešto nije u redu po izrazu lica ostalih.Jašina majka im ispriča šta se desilo,da je Kalika sve uradila po Gumaninom naređenju.Ovo troje su šokirani,međutim Saras nije iznenađen jer zna šta je Guman u stanju da učini,samo im je svima žao Denija.Uverava Jašova da nije greška,verovali su pogrešnoj osobi kao što je Kalika.Iz bolnice ih obaveštavaju da je Laxmibandan bolje i da mogu da ga posete.Kabir se razbesni,Saras ga pita zar ne želi da vidi njihovog oca.Neka samo pomisli kako će tata biti srećan da vidi svog mlađeg sina,zar nije čekao na ovaj trenutak? Kabir potvrdi,čekao je,ali njegovu smrt.Prisutni su šokirani.Menka mu je rekla da je Laxmibandan ostavio njegovu majku da umre,želeo je da mu se osveti,te mu je prouzrokovao nesreću.Saras mu ispriča da je došlo do nesporazuma,Guman je zamenila njega (Kabira) kao bebu sa mrtvom bebom,tako da je njihov otac Laxmibandan mislio da je mrtav,ali sada će biti presrećan što ga vidi i razumeće sve.Kabir se složi,zagrli se sa Sarasom. Deni dođe,saznao je celu istinu o Guman.Saras mu priznaje da se plašio da mu kaže istinu i zato je sakrio zašto ide u London.Deni veli da je sve saznao i da više nema nikakve veze sa onom ženom koja bi trebala da mu je majka.Kabir mu priđe i pita ga zar neće zagrliti brata kojeg je zauzvrat dobio.Deni kaže da je njegova majka pokušala da ga ubije,ne zna kako da ga pogleda u oči.Kabir ga smiruje,njih dvoje se zagrle.Svi su srećni što se braća slažu sada.Kabir se izvini,bio je u nesporazumu i mržnji više od svega,zato je počinio silna nedela.Deni ga uverava da je u redu,da je on bio na njegovom mestu,verovatno bi isto postupio.Braća se slažu da Guman treba da bude kažnjena za sve što je uradila. Porodica stiže u bolnicu.Kabir okleva,ne može da se suoči sa ocem nakon onoga što mu je učinio,plače i kaje se.Saras i svi ostali pokušavaju da ga uteše i uveravaju ga da će otac razumeti i da će biti presrećan što ga vidi. Kumud savetuje Kabira da zaboravi sve,sada je sa svojima.
We don’t own this picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *