Beyhadh – od 117. do 120. epizode – Arjun želi da se razvede od Maye!

Beyhadh

Beyhadh – od 117. do 120. epizode – Arjun želi da se razvede od Maye!

By  | 

Beyhadh – od 117. do 120. epizode – Arjun želi da se razvede od Maye!

Preveo: Sebastijan 😀

117: Arjun gnevno govori Mayi da je mrzi. Sa druge strane, Saanjh se vidi sa svojom porodicom, donela im je i poklone. Vandana je savetuje da krene napred u životu. Saanjh informiše svoje da ima dečka. Maya govori Jhanvi da neće dopustiti Arjunu da ode iz njenog života.

118: Maya kaže Arjunu da je mislila da proslave godišnjicu braka. Dok doručkuju, on joj otkrije da želi da se razvede od nje. Saanjh sretne Mayu u zlatari. Saanjh joj čestita godišnjicu braka. Maya pozove prijatelje kući na proslavu godišnjice.

119: Maya pokloni Arjunu ogrlicu uoči njihove godišnjice braka. Arjun pobesnelo baci ogrlicu na pod. Primeti da je u ogrlici sakriven mikrofon. Drekne na Mayu što se tako ponaša. Sa druge strane, Ayaan upozna devojku sa porodicom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


120: Saanjh sazna da Maya i Arjun nisu u dobrim odnosima. Saanjh dođe kod Vandane kući. Arjun i Maya održe konferenciju za štampu. Pred medijima, Arjun oda zahvalnost za svoj uspeh Mayi i Jhanvi. Maya izjavi pred medijima da je Arjun bezuslovno voli.

117. epizodu pogledajte OVDE

118. epizodu pogledajte OVDE

119. epizodu pogledajte OVDE

120. epizodu pogledajte OVDE

Prethodne epizode pročitajte OVDE

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *