Kasautii Zindagii Kay – 119. epizoda – Prerna uđe u vilu Basuovih kao Anuragova prva žena!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 119. epizoda – Prerna uđe u vilu Basuovih kao Anuragova prva žena!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 119. epizoda – Prerna uđe u vilu Basuovih kao Anuragova prva žena!

Nivedita dođe u Anuragovu sobu i probudi ga za ritual posle venčanja. On se pita zašto je potrebno sve to. Nivedita traži od njega da ne pravi scenu jer Mohini nije dobro.
Miška zove Komoliku i podsmeva joj se zbog njene prve bračne noći. Pretpostavlja da ona (Komolika) nije uspela da se približi Anuragu koji još uvek voli Prernu. Komolika joj govori da je do sad bila u svojoj kući, a od sad će biti sa Anuragom.
Komolika kaže Miški da ne bude ljubomorna i pozove je da dođe da prisustvuje ritualu. Miška je obavesti da je već tu. Mohini joj poželi dobrodošlicu. Anupam i Nivedita se upuste u raspravu zbog Anuraga.
Ritual počne i sveštenik zatraži od Anuraga da stavi sindur Komoliki. Anurag opet odbije i pogleda Mohini. Mohini pokuša da ga ubedi, ali se Komolika umeša. Ona zatraži od Anuraga da joj samo stavi kutiju sindura u ruku, a ona će ga sama staviti.
Upravo tada, Prerna uđe obučena kao udata žena. Svojim tapšanjem zaustavi Anuraga koji je krenuo da doda Komoliki sindur. Prerna zapanji sve svojom izjavom da je ona Anuragova prva žena.
Dok je Anupam srećan zbog ovog preokreta, Mohini i Nivedita se bune. One pokazuju Prerni album sa slikama sa venčanja Komolike i Anuraga. Međutim, Prerna istakne da Komolika, za razliku od nje, nema sindur u Anuragovo ime.
Pobesnela Komolika traži od Prerne da napusti kuću. Prerna govori da će ostati u vili Basuovih sa Anuragom. Ovo razbesni Mohini, Niveditu i Komoliku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *