Kasautii Zindagii Kay – 156. epizoda – Komolika planira da likvidira Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 156. epizoda – Komolika planira da likvidira Prernu!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 156. epizoda – Komolika planira da likvidira Prernu!
Med.sestra koja vodi brigu o Moloju, primeti da mu se pomerio prst i ode da pozove lekara. Moloj otvori oči i priseti se saobraćajke. Međutim, kada doktor stigne, njegove oči su ponovo zatvorene. Doktor ga pregleda i zadovoljan je primetivši napredak u njegovom zdravstvenom stanju.
Komo se priseća razgovora između Anupama i Anuraga, te kako ju je Anurag uvek izbegavao kad god je htela da mu se približi. Oseća se ugroženo od strane Prerne. Zato naruči njeno ubistvo kod plaćenog ubice (taj tip je brat tipa koji je namestio Rađeševu i Molojevu saobraćajku).
Anurag postane ljubomoran kada ugleda Prernu i Vikranta kako se smeju. Anupam primeti njegovu ljubomoru i zavitlava ga. Prerna govori Anuragu da će mu postati konkurencija jer ona i Vikrant lansiraju novi časopis. Anurag gleda uzorak njihovog časopisa i kaže joj kako neće uspeti jer njegova izdavačka kuća izbacuje sličan časopis koji izlazi pre njenog. Prerna mu ne veruje, smatra da to čini samo da bi je odvratio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *