MN 27.06.2014,Sudjenje se nastavlja - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 27.06.2014,Sudjenje se nastavlja

By  | 

Sudjenje se nastavlja

Epizoda počinje kako J kaže svom pomoćniku da uvSudjenje se nastavljaede nekoga.Neka dama ulazi.J joj kaže da sedne.Ona izgleda uplašeno.Ona mu daje karticu I kaže da je odbijena.Trazi od J da joj pomogne.Jagi kaže da ne brine i kaže da će on proveriti ujutru.Ona odlazi.
Siv i njegova porodica dolaze na sud.Vivek pita Siva,da li je on došao?Siv kaže još ne.Rasika dolazi sa Narendrinim roditeljima.Počinje sudski postupak.Sudija kaže da advokati imaju reč.Rasikin advokat apeluje da se Sivu da se Sivu da rigorozna kazna.Vivek ustaje i govori na sudu da je Narendra ubijen i da nije izvršio samoubistvo.On je spaljen živ.Rasika se uplaši razmišlja da li ima dokaz.R advokat kaže da pokaže dokaze I pita ko je ubio onda Narandu.Vivek kaže,uskoro ćete znati.
Jagi dolazi do prodavnice maskiran u seljana.Trazi da kupi ko I ostali selljani.Prodavac krene da ga ošamari.Jagi mu drži ruku i skida lažne brkove.Prodavac shvata da je to J I napet je.Policija dolazi i hapsi ga.J proverava robu I pita odakle dolazi roba.On pita da li se roba prodaje na crno ili imaju licencu.Seljani se žale na prodavca.J traži od pomoćnika da podeli svima koliko kome sleduje.Svi mu aplaudiraju.J kaže da je spreman uvek d aim pomogne.Seljaci ga blagosiljaju.
K kaže Gulinim roditeljima da ne brinu.Provodadžija dolazi sa mladoženjinim roditeljima.K ih pozdravlja.K kaže da zna vrlo dobro Gulinu porodicu I hvali Guli.Guli dolazi sa poslužavnikom.Mladoženjina majka kažer da je videla već negde Guli I pita je da li je dolazila ui njihovo selo ranije.Guli kaže da nije..Gulini roditelji pricaju celu pricu o Kajljani I Guli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *